Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MH

to je mi ale blábol :-P Rv

1 0
možnosti
Foto

Sice s vámi souhlasím, ale mohl jste si dát tu práci a alespoň některé nesmysly z článku vyvrátit; jinak jste spáchal jen zbytečný výkřik do tmy, což je škoda.

0 0
možnosti
RM

Myslíte to dobře, chápu.

Není lepší - vy jako nekuřačka - jít posedět někam, kde se nekouří? Není lepší způsob separovat kuřáky do míst jako je právě nějaká putyka? Proč je vyhánět na ulice před hospody, bary a jiné podniky? Představte si nějaký bar v Brně třeba - vy budete sedět sama s někým uvnitř a bez kouře, krásně spokojená - venku bude stát deset kuřáků a projde kolem nich za těch pět minut sto lidí... Přitom tak jednoduché by bylo - nechat sedět kuřáky uvnitř, ať si kouří a huntují zdraví - a jít si jako nekuřák posedět do podniku, kde se nekouří.

Abych to shrnul - nechápu jak může někdo kázat o zdraví a jeho ochraně, když kuřáky ve finále neuváženě žene ven mezi lidi.

3 0
možnosti
KT

A což teprve mozek? Ten bude za chvíli nedostatkovým orgánem, jestli není už dnes.

1 0
možnosti
KK

Váš extrémně inteligentní bolševický pohled na věc nesdílím, nekouřím a jsem proti plošnému zákazu kouření v hospodách.

Je to jednoduché, jsou tisíce různých podniků do kterých nemám zájem vkročit ani až tam bude kouření zakázáno, tak proč omezovat ty co tam denně vysedávají. :-/

9 0
možnosti
JC

Nekouřím a jsem proti zákazu kouření v hospodách.

Protože mi kouř smrdí a načichlé oblečení ještě víc, do kuřáckých hospod prakticky nechodím. Je to moje právo volby. Zákazem kouření v hospodách se mé právo volby zmenší - budu mít menší svobodu. Přijdu o svobodu nejít do zakouřené putyky.

9 0
možnosti
Foto

Kdo dostane chuť dělat přednášku o škodlivosti kouření, může se kolem páté hodiny ráno postavit před bránu autobusové vozovny Dopravního podniku města Brna v Brně-Slatině (nejlépe v zimě, když je tak 12 pod nulou). V té době se tam na volné ploše nahřívají naftové motory desítek autobusů. Žádné filtry a odlučovače, všechen smrad jde volně do okolního prostoru a nikdo si tam se škodlivostí těchto výfukových zplodin (ze kterých pěkně pálí oči) - neláme a podle toho kam vane vítr, si to tam všichni pěkně vychutnají. Tam (v té vozovně) by panu ministrovi Němečkovi prospělo si nechat zřídit kancelář a každé zimní ráno by si tam měl dokořán otevřít okna a pěkně s činkami si zacvičit...;-O

6 1
možnosti
MB

M95i14l76o36š 36B98é59m

27. 5. 2016 8:40

Jít do kuřácké hospody a dožadovat se tam práva nebýt obtěžován kouřem je stejné hloupé, jako jít na diskotéku a dožadovat se tam práva nebýt obtěžován hlukem.

Zkuste na chvíli odhlédnout od svých pseudopráv a zamyslet se nad skutečnými právy, např. právem vlastnit majetek a rozhodovat o něm. Za legálně nabytým majetkem je zpravidla spousta dřiny a odhodlání a to si zaslouží úctu. Pokud se tedy pan hostinský rozhodne, že ve SVÉ hospodě dovolí svým hostům kouřit, měli bychom to i my, kterým se toho rozhodnutí příliš nelíbí, ctít. Je projevem neskutečné nabubřelosti a sebestřednosti chtít toto jeho rozhodnutí, s odkazem na svá vlastní pseudopráva (ve skutečnosti spíše pohodlí), násilím měnit.

14 0
možnosti
KT

R^(Pro upřesnění: Jsem nekuřák, proti zákazu.)

0 0
možnosti

A jaké bude pokračování? Bezhlučné hospody nebo abstinentské hospody?

6 0
možnosti
Foto

Svoje právo nekouřit ochráníte velmi jednoduše. Budete navštěvovat jen restaurace, kde se nekouří. Dělám to taky tak.

11 0
možnosti
  • Počet článků 20
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 745x
Divadelní introvert, žensky excentrický vypisovatel a blogový dealer. Vášním pro češtinu, umění a čerstvý vzduch. A proto bydlím v Ostravě. www.zenskamonologika.cz